kolporte90 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 skan.txt Od tego się zaczyna, dzien wczesniej nic nie bylo. zadnych objawow a teraz po uruchomieniu odrazu antywirus wykazuje to. I jak skasuje pojawia się na nowo, dodam że niektóre aplikacje przestaly sie uruchamiać bądź komputer zwalnia, Proszę o pomoc, w rozwiazaniu problemu, w dodatku lokalizacje mam wylaczona a pokazuje w przegladarkach , rozne miejscowosci. Nie wiem skąd to podkreslenie, Shortcut.txt FRST.txt Addition.txt Dodałem plik fixlog, juz po dokonaniu instrukcji jaką mi polecono, czy jest tam już wszystko w porządku ? Fixlog.txt Wykonałem nowe skany pod fixie, czy tam jest w porzadku ? Teraz aktualizacje windows update nawet ruszyly, Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W logach nie widzę niczego podejrzanego. Tylko kosmetyka: Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler ShortcutTarget: Registration .LNK -> V:\H5B\support\Register\RegistrationReminder.exe (Brak pliku) GroupPolicy: Ograniczenia ? <==== UWAGA HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer: Ograniczenia <==== UWAGA FF user.js: detected! => C:\Users\MSIAK\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\igshzirw.default\user.js [2018-12-27] C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Asystent aktualizacji do systemu Windows 10.lnk EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi