zigzag Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Witam, poszukuję pomocy jak w temacie od pewnego czasu od razu po uruchomieniu komputera uruchamia się Mozilla Firefox z reklamami rosyjskich gier nie mogę się tego pozbyć widziałem iż tutaj udało się wam kilku krotnie pomóc w takiej sytuacji lecz wszystko jest opisane jako indywidualny problem komputera nie stosować gdzie indziej więc Proszę o Pomoc. FRST.txt Shortcut.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler Task: {4FA8E383-2AEE-4AAD-BFC7-F23E3FD3F6BA} - System32\Tasks\Jacek => cmd.exe /c REG ADD HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /f /v Jacek /t REG_SZ /d "explorer.exe hxxp://dipladoks.org" <==== UWAGA HKU\S-1-5-21-33169659-2983668733-828624187-1001\...\Run: [Jacek] => explorer.exe hxxp://dipladoks.org <==== UWAGA EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
zigzag Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nie wiem jak. Dla mnie to czarna magia ale działa. Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi