nessus Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witajcie, Tracę powoli nadzieję że uda się go usprawnić bez reinstalacji Windowsa, ale że nadzieja umiera ostatnia to proszę o pomoc. Od paru dni, dokładnie od 5 zauważyłem że z komputerem zaczęło dziać się coś dziwnego. Urządzenia podłączane pod usb przestały działać choć jeszcze chwilę wcześniej działały bez problemu, próba instalacji sterowników kończy się niepowodzeniem albo z powodu "Instalator napotkał nieznany błąd" albo brak możliwości uzyskania dostępu do pliku lub jeszcze inne których nie zapamiętałem. Kolejny objaw jaki się pojawił to przestał działać Windows Update i wisi w nim instalacja sterowników do chyba większości sprzętu w komputerze ale każda próba aktualizacji kończy się fiaskiem. Błędy jakie się pojawiają to: 2018-10-06 — 0x8007001f 2018-10-06 — 0x800703f1 2018-10-06 — 0x80246007 Na to wszystko w dniu wczorajszym zaczął sypać się jeszcze antywirus a na chwilę obecną (po reinstalacji) w ogóle już nie działa. Podpowiedzcie proszę czy jest jeszcze dla niego nadzieja bo już powoli nie mam pomysłów co robić. Raport z monitora systemu: https://1drv.ms/u/s!Ai2xbMkAvcq45U96u_J8tayrLjgF Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi