Tomek1623 Opublikowano 5 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Cześć, chciałem sobie wrzucić obrazek na jeden serwer hostingowy (directuploadnet) Po wysłaniu zdjęcia, wyskoczyło mi okno, tak jakby drugi raz się otworzył firefox, z takim komunikatem " Firefox requires a manual update" Wołało o podanie loginu i hasła. W linku screen z googla https://www.bleepstatic.com/swr-guides/update-for-firefox-57.0/scam-alert.jpg Nie chciałem tam nic wpisywać, po czym próbowałem zamknąć to okno, ale nie było możliwości. Zresetowałem kompa, i po włączeniu systemu, od razu firefox się włączył i wyskoczyło to okno. Po kolejnej próbie, już się to nie pojawiało, i wszystko wygląda że działa w porządku. Mimo wszystko, chciałbym się upewnić czy faktycznie wszystko jest ok. W załączniku logi z FRST Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 W logach nie widzę niczego podejrzanego. Tylko kosmetyka: Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler Task: {92804EBB-44C9-4327-908D-926B55EEFD2C} - \Microsoft\Windows\UNP\RunCampaignManager -> Brak pliku <==== UWAGA S4 nvvad_WaveExtensible; \SystemRoot\system32\drivers\nvvad64v.sys [X] S4 nvvhci; \SystemRoot\System32\drivers\nvvhci.sys [X] EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
Tomek1623 Opublikowano 6 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Uff, to super. Dziękuje bardzo! Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi