krzylo4 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Witam Od jakiegoś tygodnia cały czas norton zgłasza mi blokowanie: ,System Infected: Miner.Bitcoinminer Activity 7 i 9 mniej więcej co pół godziny. Norton eraser nic nie znajduje malwarebytes też nie. Nie wiem już co robić. Pomóżcie proszę. Pozdrawiam Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Ja w logach nie widzę niczego podejrzanego. Tylko drobna kosmetyka: Uruchom FRST. Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y. Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Spoiler S3 WsDrvInst; C:\Program Files (x86)\Wondershare\New TunesGo\DriverInstall.exe [X] EmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). Gdzie to jest wykrywane? jessi Odnośnik do komentarza
krzylo4 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Witam Dziękuję za odpowiedź, niestety nie pomogło cały czas norton wyrzuca komunikaty o System Infected: Miner.Bitcoinminer Activity 7 i 9 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi