Dave25 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam Od jakiegoś czasu mam problem z rozruchem laptopa. Sprawa wygląda następująco, że strasznie długo się odpala. Ostatnio zanim mogłem na nim prawidłowo funkcjonować musiałem odczekać dwie godziny, aż po prostu się przysłowiowo "odmuli", gdy już pojawią się ikony na pulpicie i kliknę na ikonkę np. przeglądarki to muszę odczekać dobre pół godziny, zanim znowu się "odmuli". Skanowałem go programem "ESET online scanner" lecz nic nie wykryło. Jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej i po prostu obawiam się, że któregoś dnia po prostu nie będzie się dało na nim pracować. Prosiłbym o pomoc i poniżej wklejam logi z programu FRST. Pozdrawiam FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 W logach nie ma niczego podejrzanego. (piszę o tym, bo widzę, że tu zaglądasz mimo upływu tylu dni od założenia tematu) Moderator powinien przesunąć temat do działu https://www.fixitpc.pl/forum/55-windows-8/ jessi Odnośnik do komentarza
Arm Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Sprawdź S.M.A.R.T dysku z przyklejonego tematu działu hardware: Odnośnik do komentarza
Dave25 Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Witam Dziękuję za odpowiedzi. Jednak laptop dzisiaj niespodziewanie padł i muszę skierować się do innego działu z prośbą o pomoc. Nie mogę zrobić skanu dysku, ponieważ uruchomił mi się tryb "automatycznej naprawy" i mam czarny ekran. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i poświęcony czas. Mam nadzieję, że uda mi się odzyskać pracę magisterską. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi