jelon Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Witam, Zepsuł mi się telefon Samsung J5 (wyświetlacz). Udało mi się utworzyć kopię zapasową i zapisał mi się tam plik w formacie .nmm (notatki z telefonu). Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób otworzyć tego typu plik albo przekonwertować choćby do plik txt. Ewentualnie cy jest opcja przekopiowania tego pliku do innego telefonu Samsung. Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zobacz tutaj klik Odnośnik do komentarza
jelon Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Niewiele mi to pomogło. W telefonie mam kilka opcji importu tego pliku, ale Samsung go chyba nie widzi: Klikam: w SNotes -> Ustawienia -> Importuj dane -> tutaj do wyboru 3 opcje: 1 z urządzenia (nie działa a plik jest wgrany na dysk), 2. Z konta Samsung account (nie próbowałem, bo nie mam tego konta) 3. z Dysku Google (wgrałem i nic). Pojawia się komunikat: Brak danych aplikacji S Note na dysku Google Drive/w urządzeniu... Dodam, że dane chcę zaimportować do Samsung S7, które były zapisane w S5 pierwotnie. Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Wprawdzie mój angielski jest bardziej mój niż angielski ?, ale jak rozumiem poniższe Cytat You can also use the programs to transfer the NMM files to Samsung Notes, which replaced the Memo app on newer Samsung phones. to w nowszych modelach telefonów Samsunga aplikacja Memo (pliki nmm) została zastąpiona przez Samsung Notes i w związku z tum należy przekonwertować pliki do właściwego formatu. Próbowałeś użyć Kies lub Smart Switch? Odnośnik do komentarza
jelon Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Próbowałem, ale nie zauważyłem żeby te programy miały takie opcje. Pierwszy raz mnie przerasta z pozoru łatwy do rozwiązania problem:) Odnośnik do komentarza
jelon Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Niestety, ale dalej nie potrafię rozwiązać problemu. Próbowałem otworzyć na innym telefonie, ale w aplikacji notes na starsze wersje Samsunga (J3, J5) nie ma opcji importu pliku. Jest taka w Samsung J7, ale tam znowu jest nowsza aplikacja SNotes, która nie czyta tego rodzaju plików... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi