majeda Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Przepraszam jeśli założyłem temat w złym dziale, jeśli tak to proszę o przeniesienie. Dziś z moim komputerem zaczęły dziać się dziwne rzeczy. Na początku po kliknięciu na pulpit podświetlało się po kilka ikon na raz, potem do tego doszedł problem z klawiaturą, zachowywała się tak jakby shift wciskał sie sam w losowych momentach. Po wymianie klawiatury i restarcie komputera problem z shift-tem zniknął ale nie mam dzwięku, nie działaja narzędzia naprawy i przywracanie systemu. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Infekcji tu żadnej nie widzę, więc tylko kosmetyka: Otwórz Notatnik i wklej w nim: Task: {9093ED1B-ED84-48BE-BF74-D401FDCCA72D} - \Microsoft\Windows\UNP\RunCampaignManager -> Brak pliku <==== UWAGATask: {ADE4BECB-B6D5-4C6E-A3B5-94DD52746A1D} - \FreeDownloadManagerNetworkMonitor -> Brak pliku <==== UWAGABHO-x32: Brak nazwy -> {13D67BB7-DB5F-48AA-884D-7A5D94168509} -> Brak plikuFF user.js: detected! => C:\Users\majed\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\3klncs2g.default\user.js [2018-05-05]S3 cpuz143; \??\C:\WINDOWS\temp\cpuz143\cpuz143_x64.sys [X]C:\Program Files (x86)\6mx25l4tcc.datEmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
majeda Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Dziękuje za odpowiedż, czynności wykonałem ale niestety problem z dzwiękiem nadal jest. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi