0korneliusz Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam jak w temacie. Mam 2 letniego laptopa Lenovo. Chciałem sobie sprawdzić dysk programem HDD Regenerator. Jednak na tym lapku progs nie działa. Zaczyna się uruchamiać jednak pojawia się komenda:Bad Command or file name. A:>. Proszę o pomoc bardzo pilna sprawa. Zaznaczam, że program działa na starszych lapkach. Wersja też jest nowa. Laptop Lenovo System win 7 pro 64 bity. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Odpuść ten program, to badziew. Skorzystaj z HDAT2. Odsyłam do oryginalnej strony -https://www.hdat2.com/ Odnośnik do komentarza
0korneliusz Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Tak zrobię, ale inne też nie działają. Na Starszych lapkach ok, a na tym nowym nie. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 HDAT2 to, zdaje się, jedyny darmowy i wciąż rozwijany program do diagnostyki dysków twardych. Natomiast HDD degenerator nie tylko jest programem kiepskim, ale często po prostu szkodliwym. Sporo już na forum o tym pisałem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi