hardkorxd Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Wczoraj gdzies o 23 gralem sobie w gry na przeglądarce i nagle wyłączyło mi chrome,na pulpicie byly jakies 4 gry ( empire czy cos takiego) wtedy zdziwiłem się,przeskanowalem kompa avg avastem i spy hunter i poszedlem spac.Kiedy dzis wstalem mialem czarny ekran kiedy właczylem kompa,patrze w menadzera zadzan a tam cos takiego:aveyrjfbetfhfg36 no to wyłączylem to i byl pulpit normalnie.Po kilku sekundach na pulipicie wyskoczyło mi ( i to dalej jest) search in google.com, wiem ze to jest jakis virus ale nie da sie tego pozbyc! do tego wyskoczyl mi cmd.exe i pisze tam tgdiwir pewnie kolejny virus.Kiedy skanuje to avg i innym to nic nie wykrywa a kiedy chce sciagnac antimalware bytes to pisze ze blad bo nie ma bliku mbam.exe a tak naprawde jest.Nie wiem co mam teraz zrobic bo mam te virusy do tego nie moge właczyc chrome i jestem tera na mozzili i mam virusy.Potrzebował bym pomocy z usunieciem tym PS: probowalem przywracanie systemu to tez error a firewall nie działa ;/ Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Proszę o dostosowanie tematu do zasad działu. (...) spy hunter (...) SpyHunter to program o wątpliwej reputacji. Odnośnik do komentarza
hardkorxd Opublikowano 9 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 no dobra ale co dalej? bo dalej są te virusy Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ogłoszenie: WAŻNE - Zakładanie tematu: obowiązkowe logi Wszystko zostało przecież podane krok po kroku, raporty muszą zostać okazane na forum. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi