Dexeox Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Witam. W ostatnim czasie nawala mi windows. Menu Startu przestało się otwierać, Audio nie działa, wiele opcji w cmd pokazuje mi jako niemożliwe do otworzenia z powodu brakujących plików, punkt przywracania systemu i powrót do stanu przed aktualizacjami także odmawia posłuszeństwa. Dodam, że żadna z komend sfc nie działa. Bardzo proszę o pomoc. Ps: Aktualizuję skany na dzień 10 czerwca. FRST.txt Shortcut.txt Addition.txt FRST 10-06-18.txt Shortcut 10-06-18.txt Addition 10-06-18.txt Odnośnik do komentarza
natas Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Ja miałem podobnie po ostatniej aktualizacji. Windows pozmieniał wyjścia audio na wejścia liniowe/mikrofon. Odnośnik do komentarza
Dexeox Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Ja miałem podobnie po ostatniej aktualizacji. Windows pozmieniał wyjścia audio na wejścia liniowe/mikrofon. Nie działa mi audio niezależnie od tego gdzie włożę wtyczkę od słuchawek. Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Minęło kilka dni - dodaj proszę 3 nowe logi. Odnośnik do komentarza
Dexeox Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 To są zaktualizowane logi Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ok, to teraz czekamy na Miszela. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi