dontpanic Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Witam, posiadam na komputerze Win 10 home 64 bit. 2, 3 dni temu była aktualizacja sytemu i zaraz po niej pojawił się komunikat o błędzie 0x000012f. Tapeta stała się czarna a błąd trzeba wyłączać kilka razy krzyżykiem bo się pojawia co chwilę. W internecie przeczytałem że może to być jakaś infekcja. System jest nowy, ma może 1 miesiąc. Posiadam G Data Internet Security. problem pojawia się zawsze przy starcie komputera i losowo podczas gdy komputer jest uruchomiony (wyskakuje okienko błąd 0x000012f) załączam logi: pozdrawiam Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 To jest wina aktualizacji Systemu. Teraz niektóre programy i niektóre części Systemu, stały się "nieaktualne". Ponieważ w logach nie widać żadnej infekcji, to Moderator powinien przesunąć temat do innego działu forum, choć nie wiem, do którego. Albo do https://www.fixitpc.pl/forum/59-windows-10/ albo do https://www.fixitpc.pl/forum/45-software/ jessi Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Może ktoś przenieść ten temat? Błąd jest bardzo denerwujący Edytowane 27 Maja 2018 przez Miszel03 Przenoszę do działu Windows 10. //Miszel03 Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 reader_sl.exe - zły obraz Program C:\\WINDOWS\SYSTEM32\MSVCP120.dll nie jest przeznaczony do uruchamiania w systemie Windows albo zawiera błąd. Zainstaluj program ponownie, używając orginalnego nośnika instalacyjnego, albo skontaktuj się z administratorem systemu lub z dostawcą oprogramowania w celu uzyskania pomocy. Stan błędu: 0xc000012f co mam robić z tym cholernym win10 ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi