Olusienka Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dzień dobry! Jakiś czas temu zauważyłam, że komputer bardzo długo zbiera się do pracy, a same programy długo się otwierają i często wieszają. Przeskanowałam go póki co Malwarebytsem (też w załączniku), ale skończyłam też skan FRST i już go wrzucam. Dodatkowo przy starcie systemu otwiera mi się też Chrome, ale nie wyrzuca żadnych "podejrzanych" stron. A co do "małego białego okienka"- mam wrażenie (tylko, bo nie wiem jak to sprawdzić?), że jest powiązane z Chromem, to taki mały prostokąt, pojawia się w lewym dolnym rogu ekranu. Po pewnym czasie sam znika, mogę go przesuwać po pulpicie, ale nie widać otwartego programu. Pozdrawiam! PS: I w sumie to witam po czterech latach nieobecności FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Raport Malwarebytes.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Chciałam Ci pomóc, ale w logach nie widzę żadnego punktu "zaczepienia", więc z mojej chęci pomocy nic nie wyszło. jessi Odnośnik do komentarza
Olusienka Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Skoro nic nie ma, w takim razie dziękuję za chęci Miłego dnia! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi