Hubert95 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Witam, otóż problem w tym, że komputer zwolnił mi z dnia na dzień. Na początku zawiesił mi się explorer.exe i wyłączałem go przez wiersz poleceń, potem uruchomiłem go przez menedżera zadań. Lecz problem znowu się ponawiał gdy tylko próbowałem choćby odświeżyć pulpit. Tak więc pomyślałem że to chwilowe zwieszenie systemu, włączyłem grę(World of Tanks) która po włączeniu była nie do użytku z racji zacinającego się nawet obrazu garażu, tak samo jest gdy spróbowałem odpalić Wiedźmina 3, wczytuję zapis i nic, czekałem pół minuty aż zobaczę postać. Proszę o pomoc, myślę że to wina jakiegoś wirusa ale nie znam się na tym tak dobrze. Poniżej podaję specyfikację komputera:Wersja: Windows 10 HomeProcesor: Intel® Core i5-3350P CPU @ 3.10GHz 3.10 GHzRAM 8,00 GB64-bitowy systemKarta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050 TiW załączniku podaję logi, pozdrawiam. FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Jeśli odpowie @Miszel03 lub @Picasso - to mojego postu nie bierz pod uwagę! Odinstaluj ten program: Smart File Advisor 1.1.8 (HKLM-x32\...\Smart File Advisor_is1) (Version: 1.1.8 - Filefacts.net) <==== UWAGA Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y.Otworzy się Notatnik - wklej do niego: Task: {C7319896-D334-48C2-B711-B52DB2AE3B94} - \Microsoft\Windows\UNP\RunCampaignManager -> Brak pliku <==== UWAGAC:\Users\Radek\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\NFS Most Wanted PL\NFS Most Wanted - Spolszczenie.lnkS2 pgt_svc; C:\Program Files (x86)\ProxyGate\MainService.exe [2285664 2017-02-22] (Gold Click Ltd) <==== UWAGARemoveDirectory: C:\Program Files (x86)\ProxyGateC:\Users\Radek\AppData\Roaming\FC29FA0894FE.iniC:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\ZotacFireStorm\FireStorm.lnkEmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi