TenNieznany Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Witam wszystkich. Od jakiś 2-3 dni z moim internetem zaczęło się dziać coś dziwnego. Mój internet ma wysoki transfer ale mimo wszystko po otworzeniu przeglądarki (Opera) i wpisaniu strony np. google.com strona ładuje się około 5 minut, gdy się włączy, reszta stron działa już normalnie z dobrą prędkością. Dlaczego pierwsza strona ładuje się tak długi czas? Kilka dni wcześniej tego nie miałem, wydaje mi się również że komputer troszkę wolniej pracuje. Proszę o pomoc. Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Nie widzę tu przyczyny tego objawu. Kosmetyka: Uruchom FRST. NA klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+Y.Otworzy się Notatnik - wklej do niego: HKU\S-1-5-21-1632325727-3160744839-3976395567-1001\Software\Classes\regfile: regedit.exe "%1" <==== UWAGAS3 BEDaisy; \??\C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye\BEDaisy.sys [X]S3 FairplayKD; \??\C:\ProgramData\MTA San Andreas All\Common\temp\FairplayKD.sys [X]C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\GIMP 2.lnkEmptyTemp: Na klawiaturze naciśnij jednocześnie CTRL+S. W FRST kliknij na Fix (NAPRAW). jessi Odnośnik do komentarza
TenNieznany Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Wydaje mi się że się poprawiło Nie wiem jakim cudem ale chyba działa :'D Fixlog.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi