moccaffe Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Witam. Po aktualizacji mojej przeglądarki (Opera 52.0), a przynajmniej tak mi się wydaje, że od tego czasu, co jakiś czas powtarza się podobna sytuacja: szukam czegoś w googlach, klikam w link podany w wynikach wyszukiwania i zostaję przekierowany na stronę pt. "Doroczna ankieta odwiedzającego 2018", która w zamian za wypełnienie krótkiej ankiety obiecuje mi przeróżne frukty w postaci najnowszego iphona lub bonów do biedronki. Wyglada to mniej wiecej tak: Nie wiem co dalej, bom nie ciekaw ale ogólnie sytuacja jest dość irytująca. Kaspersky Total Security milczy, CCleaner nie pomógł, mam nadzieję, że może tutaj znajdę pomoc i odpowiedź na pytanie, co zrobić z tym fantem? Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza
tomcio Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) Dostosuj sie proszę do wymagan dzialu https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-og%C3%B3lne-raporty-systemowe/ Edytowane 11 Maja 2018 przez Rucek Odnośnik do komentarza
moccaffe Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Ofkozz! zapomniałem, przepraszam ... Oto one: Pozdrawiam. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Teraz czekamy na Miszela albo Jessi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi