BobBlunt Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam serdecznie Borykam się obecnie z problemem związanym z kartą pamięci SD. Na karcie znajdują się zdjęcia i filmy na których bardzo mi zależy aby je odzyskać. Karta była używana w telefonie Samsung s5. Nie wszystko udało mi się zgrać na laptopa, pozostały dane do skopiowania. Używam karty SanDisk Ultra 32 GB. Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Proszę o ponowne przeczytanie wiadomości i zastanowienie się czego w niej brakuje. Jaki jest konkretnie problem? Odnośnik do komentarza
BobBlunt Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Tak. Wybacz. Problem polega na tym, że nie mogę skopiować pozostałych plików, gdyż pojawiają się błędy. Choćbym nie wiem jak chciał to nie da się tego zrobić. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Pobierz darmowa wersję DMDE. Możesz skopiować maksymalnie zawartość jednego folderu. W każdym razie - jeśli będzie inny błąd niż CRC to wrzuć tutaj screena. Kliknij ignoruj i to co się da skopiować - zostanie skopiowane. Odnośnik do komentarza
BobBlunt Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 WItam. Wszystkie błędy są tej samej treści: WinError 1110 Odnośnik do komentarza
BobBlunt Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Witam. Czytałem, że takie problemy wynikają z "bad sectorów" i można zrobić "remaping". Czy takie działanie pomoże w moim przypadku? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Nie, karta jest uszkodzona, a ze względu na jej niską ceną - kupuje się nową. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi