Groszexxx Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Post 20 i pokaż screena. Najlepiej w widoku: szczegóły. I to samo z folderem config, tak zebym widzial daty i rozmiar kluczy. Moze sprobujemy je podmienić. Odnośnik do komentarza
jpatryk Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Prosze Może postawić system na innym dysku i zainstalować sterowniki? Mielibyśmy wzorzec i sterowników od Ati i tego Classpnp, no i pewnie fragment rejestru który nie powinien się zmieniać w czasie. Odnośnik do komentarza
jpatryk Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Groszexx, jesteś w stanie mi jakoś pomóc? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Byłem na majówce. Mówiłem, żebyś przywrócił stare gałęzi, jest w internecie sporo na ten temat. 1.Zbootuj jakiegoś live CD i idź do partycji gdzie jest twój system (u ciebie E:)2.Wejdź do folderu E:\Windows\System32\config i zmień nazwy plików:SOFTWARE->SOFTWARE.OLDSYSTEM ->SYSTEM.OLDSAM ->SAM.OLDSECURITY ->SECURITY.OLDDEFAULT ->DEFAULT.OLD3.Następnie wejdź do folderu E:\Windows\System32\config\RegBack i skopiuj stamtąd wszystkie pliki do folderu E:\Windows\System32\config4.Spróbuj ponownie uruchomić system -przynajmniej awaryjny powinien zadziałać i użyj przywracania systemu. Post nr https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/635341/deleted-old-files/ Myślałęm, że tyle jestes w stanie zrobić sam. Odnośnik do komentarza
yamata Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Byłem na majówce. Mówiłem, żebyś przywrócił stare gałęzi, jest w internecie sporo na ten temat. 1.Zbootuj jakiegoś live CD i idź do partycji gdzie jest twój system (u ciebie E:) 2.Wejdź do folderu E:\Windows\System32\config i zmień nazwy plików: SOFTWARE->SOFTWARE.OLD SYSTEM ->SYSTEM.OLD SAM ->SAM.OLD SECURITY ->SECURITY.OLD DEFAULT ->DEFAULT.OLD 3.Następnie wejdź do folderu E:\Windows\System32\config\RegBack i skopiuj stamtąd wszystkie pliki do folderu E:\Windows\System32\config 4.Spróbuj ponownie uruchomić system -przynajmniej awaryjny powinien zadziałać i użyj przywracania systemu. Post nr https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/635341/deleted-old-files/ Myślałęm, że tyle jestes w stanie zrobić sam. A co jest w tym systemie takiego ważnego, że walczysz o niego jak ten tygrys? Przekopiować ważne dane i postawić od nowa. Szkoda twojego i naszego czasu. Jeśli nowy system zachowa sie tak samo, trzeba źródeł szukać w sprzęcie i jego konfiguracji. Ale na boga, to tylko laptop! I na następny raz będziesz mądrzejszy o backup. A propos. Laptop nie ma fabrycznego przywracania, ze sterownikami włącznie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi