duf Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam, Proszę o pomoc w uzyskaniu dostępu do pulpitu. Po zalogowaniu pojawia się tylko czarny ekran i kursor. Mogę użyć kombinacji CTR ALT DEL wykonać wyloguj i ponowne logowanie zachodzi już prawidłowo z dostępem do pulpitu ale przecież nie o to chodzi, żeby po włączeniu komputera wykonywać kombinacje klawiszy żeby dostać się do pulpitu. Dziękuję FRST.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A może wrzucisz także log Addition.txt ? Odnośnik do komentarza
duf Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 A może wrzucisz także log Addition.txt ? Proszę bardzo Addition.txt Odnośnik do komentarza
Rozu Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Witam,po aktualizacji do wersji 1803 chwilowo było wszystko ok, ale kiedy siadałem do pracy wyskoczył jakiś błąd explorera, więc kliknąłem zamknij i system zwariował. Explorer non stop uruchamiał się ponownie.. Teraz po zmianie zmianie wartości w autorestartshell na 0 mogę przynajmniej normalnie korzystać z przeglądarki. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi