qwerty1991 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam w połączeniach sieciowych pojawiło się takie coś: http://img857.imageshack.us/i/beztytuumh.png/ próbowałem to usunąć ale się nie da, czasem mam problemy z netem i moze to jest tym spowodowane, mam radiówke dawniej tego nie było. Odinstalowałem sterownik od sieciówki i nadal to samo, tylko ze po zainstalowaniu sterownika nazwa polaczenia sieciowego byla: połaczenie lokalne 1. Ma ktoś jakieś rady jak sie tego pozbyc? Odnośnik do komentarza
Sebastian Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) 1) Jeżeli masz fizycznie załączoną kartę NIC lub WI-FI to system automatycznie przy starcie będzie instalował sterowniki do tego urządzenia. 2) mała żółta kłódka oznacza że masz załączoną zaporę systemową ( zaporę połączenia systemowego ICF) 3) Jeżeli masz jakąś kartę sieciową zintegrowaną z płytą główną to też będzie ci się ukazywać taka ikona po zainstalowaniu przez system do niej sterowników. Sprawdź właściwości tego połączenia i odczytaj jakie to urządzenie. Jeżeli masz fizycznie zainstalowaną kartę to zawsze Ci się pojawi taka ikona w przypadku automatycznej instalacji przez system. Edytowane 12 Lipca 2011 przez picasso 12.07.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi