dmdudi Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witam serdecznie. Może pytanie banalne, ale mam z tym problem. Wchodząc bowiem w opcję ustawień paska zadań, nie mogę doszukać się opcji Właściwości. Wie ktoś dlaczego ? Odnośnik do komentarza
Chrystiano Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Bo nie ma takiej opcji, jest tylko "Ustawienia paska zadań" Odnośnik do komentarza
dmdudi Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Z podziekowaniem ! Znalazłem już to o co mi chodziło. Mianowicie : Chciałem zablokować historię otwieranych dokumentów / itd itp. Znalazłem to już w innym miejscu. Jest ta opcja również dostępna podczas instalacji systemu od nowa. Nie wybieramy wtedy ustawiń expresowych, tylko swoje. Bodajże / Dostosuj! A czy folder defaulusher0 jest potrzebny ? Czy da się go wywalić ? To takie jakby skróty, tylko nigdzie w sieci nie znalazłem konkretnej odpowiedzi - do czego niby ten folder ma służyć ? I jakie jest jego przeznaczenie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi