JeSper537 Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Witam, zamontowałem nowy dysk twardy ale nie wiem jak skopiować na niego system aby móc z niego korzystać bez starego dysku. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Najpierw ten temat: https://www.fixitpc.pl/topic/29567-legalne-pobieranie-obraz%C3%B3w-instalacyjnych-windows/ Narzędzie oferuje wgranie instalki na pendrive'a. Następnie pendrive z systemem włóż kompa, na ktorym masz nowy dysk. Musisz zbootować się z pendrive'a i rozpocząć proces instalacyjny. Zbootować to znaczy, że w "boot menu" wybierasz właśnie pendrive. Najczęściej F12 zaraz po uruchomieniu kompa. Odnośnik do komentarza
JeSper537 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Obecnie oba dyski, stary i nowy, mam zamontowane i podłączone. Nie było by prościej skopiować windowsa z starego na nowy, bezpośrednio? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Kolego, kto tu jest od myślenia? Ty czy ja? Odnośnik do komentarza
JeSper537 Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Załatwione, dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi