Zajac88 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Coś kliknąłem czy zmieniłem, nie pamiętam, teraz mam żółte tło (kolor 255 255 220) w programach jak podglądach zdjęć PNG z przezroczystością itd. Jak to zmienić na poprawne czyli na białe jak było wcześniej? Strasznie mi to przeszkadza. Czekam na rady.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Kliknij PPM na pulpicie. Wybierz zakładkę Personalizuj po czym w lewym dolnym rogu kliknij Ekran, następnie w lewym górnym rogu wybierz "Kalibruj kolor". Postępuj zgodnie z dialogiem i dostosuj ustawienia. Odnośnik do komentarza
Zajac88 Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Okej, pomogło. Dzięki bardzo :-) Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Miło mi to słyszeć. W takim razie temat zamykam. Odnośnik do komentarza
Zajac88 Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Dziękuję jeszcze raz, można zamknąć temat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi