Hajasz Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Cześć. Ostatnio wyczyściłem dane przeglądania w Chrome z opcją zaawansowane (zaznaczyłem wszystko poza licencjami multimediów). Od tego momentu na kilku stronach Chrome przestała zapamiętywać autologowanie. Po wpisaniu loginu i hasła (opcja zapamiętaj mnie) wszystko działa do momentu zamknięcia przeglądarki. Po ponownych uruchomieniu muszę ponownie wpisywać login i hasło. Czy ktoś wie co może być tego przyczyną. Chrome w najnowszej wersji 64 bit, Win7 SP1 Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Chrome > ustawienia > zarządzanie hasłami > autologowanie. Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Kolego bez urazy ale ja na Chrome prawie wszystkie tryby zjadłem i opcja, którą proponujesz jest aż nadto oczywista. Problem polega na tym, że po ostatnim czyszczeniu owo autologowanie jest zaznaczone a mimo to po zamknięciu przeglądarki i ponownym uruchomieniu nie zapamiętuje go. Ciekawostką jest, że nie na wszystkich stronach ale jednak tych co nie pamięta jest znacznie więcej nawet tu na Fixitpc muszę ciągle się logować. Plików cookie też nic mi nie usuwa bo ustawienia na stronach są zachowane i nie pyta się ciągle o akceptację tych plików. Dziwna sprawa co ? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Przywracałaś do ustawień fabrycznych? Usuwałaś chrome'a i zainstalowałeś jeszcze raz? Odnośnik do komentarza
SnoopMo Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 mam identyczny problem, pobralem starsza wersje 62.0.3202.62 i problem zniknął, trzeba poczekać aż chrome naprawi błąd Odnośnik do komentarza
Hajasz Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Przywracałaś do ustawień fabrycznych? Usuwałaś chrome'a i zainstalowałeś jeszcze raz? Tak próbowałem z ustawieniami fabrycznymi. Nie pomogło. Co ciekawe dzisiaj wchodząc na forum byłem zalogowany więc coś się zaczyna dziać. Być może faktycznie jakiś problem z najnowszą wersją Chrome jest. Poczekam na kolejną wersję i zobaczymy jak się sprawy potoczą. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi