dontpanic Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam, mam laptop lenovo ideapad y560 i podłączony dodatkowy monitor samsunga a teraz wymieniłem na monitor iiyama. w kilku letnim okresie użytkowania takiego zestawu często pojawiały się błędy ze schematem kolorów, problemy ze sterownikami ekranu. z czasem zrzuty pamięci fizycznej na dysk, restarty. czy takie połączenie w jakiś sposób źle wpływa na laptop? albo jak ustrzec się przed błędami z wyświetlaniem obrazu na obu monitorach. pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nie wiem jak ze schematami kolorów, ale reszta jest niezależna od monitora i raczej wskazuje na kartę graficzną. Zobacz czy grafa w tym modelu nie jest z jakieś czarnej serii. Nigdy użytkowanie monitora nie szkodziło komputerowi. Odnośnik do komentarza
dontpanic Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 AMD Mobility Radeon HD 5000 - taką mam. nic nie piszę o jakiś problemach w tej serii Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi