kalogero Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Witam, mam problem z nowo zakupionym laptopem- przy instalacji aplikacji wyskakuje błąd jak w tytule. Przeskanowałem rejestr ccleanerem, ponaprawiałem błędy i dalej jest to samo. Zamieszczam w załączniku raporty z FRST. Z góry dziękuję za pomoc! Shortcut.txt Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Temat zostanie przeniesiony do działu Pomocy doraźnej. Brakuje głównego raportu FRST, ale na podstawie raportu Addition już widać elementy infekcji. Odnośnik do komentarza
kalogero Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Załączyłem dodatkowo główny raport, ktoś ma jakieś pomysły jaka jest przyczyna? Odnośnik do komentarza
iJuliusz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Czy instalowałeś wszystkie aktualizacje Windows Update? Bo wygląda na to, że coś nie przechodzi. Odnośnik do komentarza
kalogero Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Witam, próbowałem wczoraj odzyskiwania systemu po czym jeszcze zaktualizowałem wszystko na maxa i dalej jest to samo. Wrzucam świeże raporty z frst po odzyskiwaniu, czyszczeniu ccleanerem, adw cleanerem i malwarebytes. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Miszel jest w tej chwili na feriach, wróci za kilka dni. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi