hen64 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Mam Windows 10 /nowy komputer/, występuje błąd 0x8000FFFF, zauważyłem to: rozwiąż problemy z urządzeniami i sprzętem. Jak to naprawić w szybki sposób? Komputer złożony przez firmę z nowych części.Ponadto monitor, mysz, klawiatura 11-letnia, dlatego sprawdzałem narzędziem rozwiąż problemy ze sprzętem i tutaj w/w błąd. W menedżerze urządzeń: te urządzenia działają poprawnie.Ten błąd często występuje w internecie i kojarzony jest różnie i w różnych systemach: problemy ze sklepem, aktualizacjami, proxy, ustaw datę i strefę itd.zrobione: chkdsk, sfc /scannow, skanowanie antywirusowe /dwa różne/ = nic nie znaleziono, zrobiono czysty rozruch - bez zmianmoje przypuszczenia: wina systemu, konkretnie serwerów /wyczytane/ Windows 10 64bit legalnySterowniki aktualne - Driver Booster IobitU mnie sklep funkcjonuje prawidłowo i update również.Błąd występuje tylko /chyba - nie zdążyłem sprawdzić wszystkiego/ w w/w narzędziu. zródło: ładowanie stronyścieżka błędu .... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi