marcos777 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam, od dłuższego czasu mam spowolnionego laptopa (HP630 - Win7_64) Generalnie chodzi wolno, po Uśpieniu lub Hibernacji i ponownym rozruchu - nie jest w stanie się połączyć z internetem; czasem baaardzo długo startuje, albo baaardzo długo się zamyka, Muszę wtedy go restartować. Ostatnio nie mogłem zainstalować Malawebytes Antimalware. Niby się instalował, ale faktycznie nie zaistniał u mnie w systemie. Dziękuję i pozdrawiam PS. 31.12.2017 - w oczekiwaniu na pomoc, powtórzyłem skanowanie. Odnośnik do komentarza
marcos777 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Przeprasza, że zapytam, ale nie wiem, czy mam jeszcze czekać - bo już prawie miesiąc mija, czy szukać pomocy w innym dziale lub może na innym forum? A może podać więcej logów, z innych programów diagnostycznych? Zrobiłbym to już dawno bardzo chętnie, ale w zaleceniach jest:Tylko na prośbę moderatora (proszę nie załączać, o ile nie padnie taka prośba).Uaktualniam więc tylko FRST. Odnośnik do komentarza
marcos777 Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam Super forum, ale szkoda, że od 19.12. 2017 r. do dziś w tak prostej sprawie nie ma żadnej odpowiedzi. Raczej nie ma infekcji, jest za mało miejsca na dysku, nie ma aktualizacji... (Aktualizacje zacząłem robić rano już po wrzuceniu logów). Zgłaszałem też to do działu Brak odpowiedzi. Wiem, że nie można wymagać, trzeba być wdzięcznym, cierpliwym itp., no ale to już prawie 2 miesiące... Proszę więc o usunięcie mojego postu, niech nie zaśmieca forum. Ale na wszelki wypadek, gdyby ktoś jeszcze zechciał się pochylić nad problemem, to proszę o info - wrzucam najnowsze logi z FRST. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
marcos777 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Halo, jest tu kto? Odnośnik do komentarza
marcos777 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 5 miesięcy minęło - zero odpowiedzi. Usunąłem dziś załączniki, moderatora proszę by usunął cały wątek, Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi