LikwidatoR Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jednak udostępniono przed oficjalną premierą wersje PL Kaspra. Siedzi sobie na serwerach FTP: http://products.kaspersky-labs.com/polish/homeuser/ Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ta, udostępniono też problem z jego aktywacją kluczem z 2010 a nawet 2011 jak zgłaszają użytkownicy, mimo że jest ważny kupiony dla polskiej wersji. Wersja angielska aktywowała się bez problemu z polska nie przyjmuje klucza Odnośnik do komentarza
Eru Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Było już o tym w sieci - klucze mogą pasować do starszej wersji ale nie działają z nowszą ponieważ są przeznaczone dla wersji ENG - zwłaszcza kupione na allegro po "promocyjnej" cenie Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Klucze kupione w Polsce przeznaczone są dla polskiej wersji. Ja miałem zakupioną u producenta licencje kontynuacyjną na 2 lata do wersji 2010 i działała z 2011 wszystkie polskie. Wersja angielska 2012 też przyjmuje klucz a polska juz nie a powinna. Ale wymienili mi klucz. Tylko ze dali za krótki o 5 dni Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi