marek20 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Witam od poniedziałku komputer z Windowsem 7 64b wariuje nie działają niektóre programy , nie uruchamia sie avast, generalnie problem z odpaleniem czegokolwiek zazwyczaj kończy sie komunikatem "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona błąd 0xc0000005 " Próba przywrócenia systemu z punktu zapisu kończy się niepowodzeniem, sprawdziłem dysk HDtune pro, chkdsk /r, sfc /scannow (zakończony błędem chyba nr50) , sality killer, kaspersky rescu disk, combofix, wyciągnąłem dysk przeskanowałem na innym komputerze marwalebytes i kasperskym nie znalazł wirusów. załączam pliki i proszę o ratunek. Addition FRST Shortcut CBS.LOG Poprawione wklejki Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Raporty proszę zamieścić jako załączniki bądź wkleić ich zawartość na serwis wklej.org Odnośnik do komentarza
marek20 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Raporty proszę zamieścić jako załączniki bądź wkleić ich zawartość na serwis wklej.org Wklejki poprawione Zważyłem że problem z uruchamianiem programów tkwi w prawach dostępu gdyż niektóre programy odpalają się bez błędu w momencie uruchamiania ich w trybie administratora Temat do zamknięcia, z powodu braku pomocy przeinstalowałem system. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi