Envi Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam, Podczas przenoszenia folderów d:/ dokumenty d:/ muzyka d:/ obrazy na dysk C:/dokumenty c:/muzyka c:/obrazy doszło do scalenia tych 3 folderów. Teraz posiadam 3 foldery z taka samą nazwą, z tą samą domyślną lokalizacją oraz INNĄ ikonką Odnośnik do komentarza
Envi Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam, Pokopałem trochę na tych forum i znalazłem coś odnośnie błędu w rejestrze. https://www.fixitpc.pl/topic/20772-problem-z-domy%C5%9Bln%C4%85-lokalizacj%C4%85-folderu-systemowego-muzyka/ Czy jest ktoś kto może mi pomóc Odnośnik do komentarza
Envi Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Problem powiedzmy rozwiązany ponieważ wykorzystując komendę RSTRUI w Uruchom cofnąłem system do dnia przed zaistniałym problemem. Niestety dane przepadły. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Jakiego typu dane straciłeś? Powinny być do odzyskania. Odnośnik do komentarza
Envi Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Straciłem cały folder Dokumenty (wiec pliki word,excel itd. prawie 16GB), folder Muzyka (typowe pliki muzyczne), folder Obrazy ( jpg.png około 17GB - na szczęscie miałem kopie w ICloud wiec udało sie chociaz to uratowac) Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Myślę, że te pliki są do odzyskania. Odnośnik do komentarza
Envi Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Poprosze więc o radę jak tego dokonać, bedę niesamowicie wdzieczny Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Wczytaj w DMDE swój dysk, następnie kliknij na "Wszystkie znalezione + rekonstrukcja" potem opcja "czysta rekonstrukcja systemu plików. Cały zabieg nie zajmie wiele czasu, następnie udaj się do folderu, w którym powinien się znajdować Twoje zdjęcia. Jeśli nie wiesz, gdzie skorzystaj z opcji: Narzędzia (na belce w górnej częsci intefejsu) > szukaj w znalezionych (po nazwie). Tam domyślnie jest ustawiony filtr: "nazwa" i wpisane *.*; skasuj ten wpis i zapisz nazwę poszukiwanego przez siebie folderu lub pliku (na pewno coś pamiętasz). No i zacznij wyszukiwanie. W panelu szukania zobaczysz ikonkę dysku i ścieżkę \ - > nie klikaj na to, dopiero pod tym pojawi się (jeśli faktycznie zostanie odszukany) folder, którego szukasz. Pamiętaj, że w dmde w wersji darmowej mozesz odzyskiwac tylko zawartosc jednego folderu. I w tym przypadku dla swojego bezpieczenstwa - odzyskuj na inny nośnik, np. na pendrive'a. Odnośnik do komentarza
Envi Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Tak sie składa że mam pełna wersję DMDE Express tylko nigdy tego nie używałem heh, nawet nie wiedziałem do czego ten program służy. Moja prośba, może jakiś kontakt przez komunikator np. Skype, byłoby szybciej i wygodniej. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Jutro na privie Ci podam dane. Odnośnik do komentarza
Envi Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Najwazniejszy jest dla mnie folder Dokumenty wiec pobawie sie troche, moze uda sie cos odzyskac. Odnośnik do komentarza
Envi Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Niestety podczas odzyskawiania plikow otrzumuje bledy ze pliki sa uszkodzone Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi