Smowityy Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Cześć, jestem Hubert i mam problem z działaniem komputera. Od kilku dni mój komputer zamula, wydajność spadła, a CPU wzrosło. Zmieniłem kartę graficzną, ponieważ wcześniejsza została uszkodzona - nie mogłem odtworzyć gry. Mam dosyć stary procesor I3-2100 i stary dysk. W CS mam nie stabilne FPS które podskakują nawet do 130-2 i naprawdę nie wiem co robić. Edytowane 7 Listopada 2017 przez Miszel03 Poprawiam pisownie. //Miszel03 Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Cześć. Dostarcz raport z CrystalDiskInfo w celu analizy dysku. Kiedy ostatni raz czyściłeś komputer z kurzu? Komputer nie bucha ciepłym powietrzem? Dodatkowo dostarcz zestaw raportów FRST. Odnośnik do komentarza
Smowityy Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dysk Samsung dalej nie znam. Czyli sądzisz że komputer jest w kurzu,dysk zapewne jest w kurzu ale cała jednostka nie.Okoła 3 miesiące temu czyściłem dysk Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Poprosiłem o raport dot. stanu dysku z programu CrystalDiskInfo - masz na niebiesko podlinkowane instrukcje do niego w moim pierwszym poście w tym temacie. Dlaczego nie dostarczyłeś raportów FRST? Czyli sądzisz że komputer jest w kurzu,dysk zapewne jest w kurzu ale cała jednostka nie.Okoła 3 miesiące temu czyściłem dysk Nie, nic nie sądzę na razie, bo przyczyn możne być mnóstwo. Pytałem tylko, ale skoro komputer był czyszczony ok. 3 miesiące tematu z kurzu to to raczej nie jest przyczyną. Czekam na raporty, by móc dalej diagnozować przyczynę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi