DragonFire Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ludzie, 8 marca, wiecie w ogóle, co to? hahaha, wiedziałem, że tak będzie. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Syryjski dzień rewolucji. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Miłe Panie i te jawne i te zakamuflowane. Życzę Wam wszystkiego najlepszego, pomyślności i jeżeli w związku z dniem dzisiejszym spotkało Was coś miłego życzę aby to nie było wyjątkiem lecz by trwało przez 365 dni w roku. To wokół Was wszystko się kręci dlatego zasługujecie na szczególny szacunek i traktowanie. BTW Mimo iż w ostatnich latach trwa sztuczny trend na zmianę tej tradycji w stronę Walentynek to ja jestem przeciwny. To powoduje ograniczenie do tylko bliskich osób. Nie wyobrażam sobie Walentynek w stosunku do Mamy, siostry, koleżanek w pracy i wszystkich innych podobnych. Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Miłe Panie Żadna Pani nie podziękowała za życzenia ??? to w takim razie ode mnie - DZIĘKUJĘ hmmm... tylko muszę się do czegoś przyznać ... nie byłam ostatnio miła Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi