Belam Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Witam, od pewnego czasu komputer moich rodziców się samoczynnie restartuje albo zawiesza (bez BSODa), czasami pojawiał się BSOD z sterownikiem atikmdag.sys ale niestety nie wiem dlaczego mimo konfiguracji zrzutów pamięci były tylko trzy zrzuty zapisane z końca sierpnia. Dziennik zdarzeń pokazuje tylko za każdym razem : "System został uruchomiony ponownie bez uprzedniego czystego zamknięcia. Przyczyną tego błędu może być fakt, że system przestał odpowiadać, uległ awarii lub nastąpiła nieoczekiwana utrata zasilania. " Komputer służy głównie do przeglądania internetu i grania w gry flash więc nie jest zbytnio obciążany. Edit: MEMORY.DMP (BSOD1.txt) przeniosłem do folderu z minidumpami bo tak było mi wygodniej, jak przeglądałem zrzuty dlatego ścieżka jest trochę zmieniona Verifer powodował że w czasie logowania do konta użytkownika komputer się zawieszał bez BSODa BSOD1.txt BSOD2.txt BSOD3.txt FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Edytowane 8 Października 2017 przez Belam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi