misiek06 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Cześć, w fixlist wpisałem elementy oczywiste do usunięcia plus wszystkie załadowane moduły. Byłem po kilku piwach i nie wiem co mnie podkusiło z modułami ale od tamtej pory komp ma opory z wieloma rzeczami (np. pasek zadań, kursor, prawidłowe odtwarzanie filmów etc.). Dołączam addition przed i po oraz fixlog. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Tyle razy tutaj powtarzamy, że jeśli nie ma się odpowiedniej wiedzy o systemie operacyjnym to nie powinno się próbować korzystać z FRST na własną rękę. Poproszę (bo nie załączyłeś) o raport wynikowy Fixlog by zobaczyć konkretnie co zostało ruszone, by móc to przywrócić z kwarantanny oraz kompletny zestaw nowych raportów FRST. Odnośnik do komentarza
misiek06 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Zrobiłem update windowsa i niektóre błędy zniknęły. Jednak czas uruchamiania jest wydłużony oraz pojawiają się błędy w dzienniku zdarzeń. Przesyłam raporty. Przepraszam za zwłokę ale praca... Fixlog.txt FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
misiek06 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 I usunąłem skype. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi