Krzychu58 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Nie mam zainstalowanego Kiesa. Zresztą ta wersja, która działa z moim telefonem raczej nie zadziała najlepiej pod 8.1, jeśli w ogóle zadziała Tak jak wspomniałem podczas podłączania telefonu na ekranie telefonu pojawiają się do wyboru różne opcje połączenia. I tu wybiera się jedną z dwóch albo kies albo pamięć masowa. ale zawsze po pierwsze muszą być stery do telefonu. Odnośnik do komentarza
Contras Opublikowano 7 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Ja mam tylko 2 opcje podłączenia galaxy trend gt-s7560 do komputera. Jest to aparat (PTP) i urządzenie multimedialne, z którego to korzystam. W trialu po podłączeniu nic mi się nie wyświetla. Wersja softu telefonu to Android 4.0.4 i aktualizacji nowszych brak. Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Contras Nie wystarczy jak Ci się pojawi urżedzenei w Mój Komputer/Explorator Windows? Odnośnik do komentarza
Contras Opublikowano 10 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Oczywiście, że wystarczy. Tylko brak mi jednak tego podglądu miniatur, ale i tak jestem zadowolony. Plik jest opisany data/numer lecz widok to widok. Co by tu jeszcze zrobić zamiast kiesa. Tak się zastanawiam, że jak przy zegarze tel nie jest widoczny, to czegoś jednak brakuje i mogłoby to mieć wpływ na pełne wyświetlanie miniatur, a nie tylko kopert. Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Jakiego podglądu miniatur na pasku zadań? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi