picasso Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 (edytowane) 1. Porób mi screeny do weryfikacji, począwszy od uruchomienia Lenovo Care, a do wejścia w Rescue and Recovery oraz głębiej wszystkie ustawienia tam widzialne. 2. Wygeneruj szczegółowy raport ze SpaceSniffer. Jak mówiłam poprzednio, podałeś mi nie ten raport co należy. Program z prawokliku Uruchom jako Administrator (to ważne, w przeciwnym wypadku nie obliczy pewnych elementów). Program ma być skonfigurowany na pokazywanie nieznanej przestrzeni: Edit > Configure > Show Unknown Space Rozpoczynasz skan dysku C i czekasz aż do pojawienia się statusu "Ready". Gdy to się stanie: Zapisz wyniki: File > Export > poczekaj aż okno się zapełni częściowo zawartością > kliknij w "zębatą" dużą ikonę w lewym górnym narożniku > potwiedź zapis pliku File report.txt Log będzie potężny. Umieść plik File report.txt na serwisie SpeedyShare i podaj tu link. Możesz też dołączyć ogólny zrzut ekranu z okna SpaceSniffer. . Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez picasso 11.04.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi