Krzychu58 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam. Na komputerze z Win XP i zainstalowaną Avirą pojawił mi się niebieski ekranCzy to błąd sprzetu/ awaria czy rzeczywiście infekcja?https://support.microsoft.com/pl-pl/help/894278/the-computer-may-automatically-restart--or-you-may-receive-a-serious-e Czy wspomniane na forum programy to zweryfikują?Edit: Dodaje logi Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Raporty są wymagane w tej sytuacji, więc zastosuj się do zasad działu - KLIK. Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 DodaneEdycja 19-08-2017 Usunąłem Firefoxa, Starą Operę 12 i jako że dowiedziałem się, że podobno Avira nie ma wsparcia, chociaż sprawiała wrażenie że się aktualizuje także Avirę. Zainstalowałem Avast ochrona w czasie rzeczywistym, www, wifi, mail.Poniżej załączam aktualne logi z dziś.Pozdrawiam Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Przecież nie zrobiłeś nic z wymaganego działu Hardware. Żadnych logów poświęconych sprzętowi nie zamieściłeś. Wykonaj log w HwInfo, smart dysku pokaż i profilaktycznie (ze względu, że sprzęt wiekowy) zrób test pamięci w memtest86 Odnośnik do komentarza
Krzychu58 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Przecież nie zrobiłeś nic z wymaganego działu Hardware. Żadnych logów poświęconych sprzętowi nie zamieściłeś. Wykonaj log w HwInfo, smart dysku pokaż i profilaktycznie (ze względu, że sprzęt wiekowy) zrób test pamięci w memtest86 Temat jest w dziale "Malware" - nie Hardware temat dawno nieaktualny. Proszę o usunięcie. Edytowane 21 Września 2017 przez Miszel03 Poprawiam pisownie. //Miszel03 Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Nie usuwamy tematów na forum.Ten mogę jedynie zamknąć i to robię, a jeśli chodzi o Twój nowy temat to postaramy się przetworzyć go jak najszybciej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi