al80 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam! Po przejściu na FF 64 z 32bit wszytko działa super tylko jedna rzecz mnie irytuje.Chciałbym wiedzieć czy da się coś z tym zrobić żeby było jak w wersji FF 32bit. Mianowicie, flash player nie ma w mixerze w pasku startowym oddzielnej ikonki do regulacji głośności dźwięków. Jest jedynie jedna ikonka "firefox" która reguluje wszystkie karty otwarte w ff 64 jednocześnie. Wcześniej otwierałem np 3 karty z YouTube to były 3 oddzielne ikonki w mixerze do regulacji każdej z nich i karta z udzielnym flash platerem, tzn jego regulacja teraz go nie ma wcale jedynie jedna ikonka ff. Da się coś z tym zrobić czy tak musi pozostać? Windows 7 64-BIT Dzięki, pozdrawiam! Proszę stosować się do zasad interpunkcji, gramatyki oraz ortografii języka polskiego! Post poprawiam. //Miszel03 Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Miszel03 Dodaje notatkę moderacyjną. //Miszel03 Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Ja w dźwiękach, w mikserze, też mam tylko jedną ikonkę FF, do regulacji głośności FF. Więc to chyba standardowe ustawienie. Możesz poszukać w GOOGLE czy będzie coś na ten temat. Odnośnik do komentarza
al80 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Szukałem w Google własnie i nic nie znalazłem bo o FF 64 nie ma nic. Nie da się jakoś dodać do mixera flasha ręcznie?? Post poprawiam, powód jest jak wyżej. //Miszel03 Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Miszel03 Dodaje notatkę moderacyjną. //Miszel03 Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Temat założony w złym dziale. Tutaj odbywa się leczenie zarażonych systemów przez Malware. Przenoszę do działu Software. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi