Krzycho92 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Spaliła mi się Nvidia 8800GTS 512MB, na której zapewne Crysis 2 by mi jakoś chodził. Mam obecnie w kompie Rivę TNT2 Model 64 16MB, na której niestety owa gra nie chodzi :-(, a nawet się nie chce uruchomić (komunikat, że karta nie wspierana). Może to wina braku sterowników pod Vistę/7. Mam też jeszcze 2 karty: Geforce 4 MX 440SE oraz Radeon 9600 PRO. Teraz pytanie, czy na którejś z tych 2 kart chociaż uruchomię ową grę (nieważna grafika, detale, byleby dało się grać), czy nie ma totalnie żadnych szans? Może jakoś reszta komputera (procesor, ram) wesprze którąś z kart, aby gra jakoś chodziła? Mogę też poczekać do 15 Marca, gdyż wtedy owe demo wychodzi na PS3 (którą mam) ale 2 tygodnie to trochę czekania jest. P.S. Kiedyś ludzie odpalali Crysisa 1 (który podobno nawet na high-endowych kartach się ciął) na podobnych kartach i działał. Więc myślę, że jakaś nadzieja jest. Odnośnik do komentarza
Mikouaj Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Serio na którejś z tych kart chcesz grać w C2 ? Powodzenia Odnośnik do komentarza
kerpal Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Na Rivie TNT to nawet call of duty 1 będzie się przycinał , to karta z 2000 roku ... Odnośnik do komentarza
Tom3k Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 No niestety, wszystkie trzy karty są już mocno wiekowe i aby myśleć o możliwości grania w Crysisa 2 konieczne będzie zainwestowanie w nową kartę graficzną. Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Z tą Rivą to facet przesadził, wzbudzając zdaje się śmiech na twarzach userów. Bo to tak, jakby 80 letni emeryt próbował latać jak Adam Małysz... Myśle, że i dziadek i ta karta spokojnie mogli by polecieć, ale z balkonu na chodnik... Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A czytałeś jego wcześniejsze posty związane z tym tematem? Jakie to ma znaczenie gdzie ostatnio spadł Adam Małysz? Odnośnik do komentarza
Krzycho92 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Czytając te odpowiedzi wnioskuję, że chyba poczekam do 15 marca. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi