kosa4321 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam serdecznie. Kupiłem ostatnio nowy laptop i wszystko śmigało dobrze. Aktualizowałem ostatnio sterowniki i tylko to przychodzi mi do głowy. Próbowałem odinstalować sterownik karty sieciowej (intel Dual Band Wireless-AC 7265) ale cały czas widnieje ten sterownik w menedżerze urządzeń i internet jest. Strony internetowe, zdaje się, że wczytują się normalnie. Opóżnienia w grze są bardzo duże i nie mogę grać, tj. powyżej 1500msec. Może coś w logach jednak jest. Proszę bardzo o sprawdzenie. Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Zappa Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) Odinstaluj wszystkie antywirusy jak dasz rade. Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Miszel03 Pisownia! //Miszel03 Odnośnik do komentarza
kosa4321 Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Nie mam żadnego. W każdym razie SpyShelter wyłączam podczas grania. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 W raportach brak oznak infekcji, drobną kosmetykę systemową pomijam, bo w tej sytuacji jest ona bez znaczenia. UWAGA: Przywracanie systemu jest wyłączone Sprawdź usługę "winmgmt" lub napraw WMI. Poproszę o raport z Farbar Service Scanner (FSS). Odnośnik do komentarza
kosa4321 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dzięki za sprawdzenie. Załączam log. FSS.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi