ciapus4 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam, ostatnio zauważyłem problem z przenoszeniem dużych plików z dysku zew. Verbatim 500 GB( NTFS ), na dysk twardy PC-ta, mam folder z plikami te mniejsze przenoszą się bez problemu, ale gdy dochodzi do przenoszenia dużego pliku przenoszenie staje i wyskakuje komunikat, że pliku "bla, bla" nie można odczytać i wyskakuje pomiń itd. O co może chodzić na dysk Verbatim zew. można bez problemu przenosić pliki o dużym rozmiarze ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 (edytowane) wyskakuje komunikat, że pliku "bla, bla" nie można odczytać i wyskakuje pomiń itd. Na taki post pierwsze co mi się kojarzy to sprawdź czy Ci się toner nie skończył. 1. Czy jesteś pewien, że plik był poprawnie zapisany? 2. Obrazek z Menadżera Urządzeń. 3. Obrazek z zarządzania dyskami. 4. Czy odpalałeś chkdsk dla tego dysku? 5. Jak dysk jest podłączony? A wogóle to temat raczej do Hardware + obowiązujące zasady. Edytowane 12 Lipca 2011 przez picasso 12.07.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi