fliperpl Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 witam z racji tego, iż mój komputer ostatnio zaczął dziwnie działać (jakby wolno reagować, fpsy w grach za małe i przycinki) to zacząłem czyścić windowsa ccleaner i eusing free registry cleaner nie pomógł, więc chciałem sobie przetestować program AML Free Registry Cleaner i od tamtego czasu śmieci na windowsa się dostały malwarebytes znalazł 66 wirusów, adwcleaner też jakieś śmieci, hitman pro tylko cookie śledzące prosiłbym kogoś o sprawdzenie logów czy wszystko jest w porządku i nie zostały jakieś śmieci oczywiście logi w załączniku pozdrawiam FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
fliperpl Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 ktoś coś? Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Raporty już nieaktualne, bo byłem nieobecny przez tydzień. Nadrabiam zaległości. Proszę o nowy zestaw raportów FRST (użyj najnowszej wersji). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi