Eldonawolno Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam ostatnio spotkałem się z problemem tego że, komputer restartuje się przy każdej probie włączenia np. Skyrima. Czy ktoś wie czym może być to spowodowane? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Do sprawdzenia pamięć memtestem np albo windowsowym narzędziem. No i druga sprawa to temperatury. Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w zasadach działu hardware. Pobierz jeszcze program OCCT, uruchom go na domyslnych ustawieniach i pokaz potem screeny z niego. Odnośnik do komentarza
Eldonawolno Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ciekawi mnie tylko dlaczego teraz coś się zaczyna dziać jak jeszcze 10 wszystko śmigało. Do sprawdzenia pamięć memtestem np albo windowsowym narzędziem. No i druga sprawa to temperatury. Wszystkie informacje na ten temat znajdziesz w zasadach działu hardware. Pobierz jeszcze program OCCT, uruchom go na domyslnych ustawieniach i pokaz potem screeny z niego. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Co z pamięcią? Co prawda wysłałeś tylko 3 screeny z 9 zdaje sie czy tam 10, ale widze, ze temperatury sa w normie Nie wiem czy się wyraziłem jasno, ale prosiłem rownież o to, abyś dołączyć raporty, ktore są wymagane zasadami działu hardware. Smart dysku + hwinfo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi