martinesq Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 .Mam problem z laptopem, z pooczątku nie mogłem się zalogować na żadne konto ponieważ wyskakiwał mi błąd związany z grupą lokalną, udało mi się za pomocą HirensBooot odblokować konto administratora i zalogowac się na nie, niestety nie mam dostępu teraz do niczego ponieważ wyświetla mi się błąd "Proces serwera nie mógł zostac uruchomiony, ponieważ jego identyfikacja jest niepooprawna. Sprawdz nazwę użytkownika i hasło." Jedyne co mogę to wejść w menadzer zadań i uruchomić cmd, w ten sposób też udalo mi się odpalić frst i gmera, dołączam logi, proszę o pomoc laptop należy do siostry i ma tam sporo zdjęć i filmów które chce odzyskać, jest to jedyny powód dla którego nie chce stawiać na nowo systemu a recoverykey pozwala tylko i wyłącznie na postawienie go od nowa , podczas próby postawienia na nowo systemu z zachowaniem plików osobistych wyskakuje mi jakiś błąd. Prosze o pomoc FRST.txt gmer.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 addditon przy próbie dodania ząłącznika wyskakuje mi błąd Wysyłanie ominięte (Błąd413) więc wrzucam w wklej.org przepraszam. http://wklej.org/id/3215619/ Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Proszę zamknąć, poradziłem sobie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi