ewenement Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam Od jakiegoś czasu wydaje mi się, że od aktualizacji windowsa 10 (tej z którą dostałem paint 3d) mam w CS GO tylko 60 fps. W sterownikach karty wydaje mi się, że wszystko dobrze mam ustawione. Synchronizację pionową a raczej dokładnie jak to nazywa AMD odświeżanie pionowe mam wyłączone DVR w xbox też miałem wyłączone. Teraz już nawet odinstalowałem xbox bo miałem wątpliwości czy czasem to nie jest tej aplikacji sprawka. Wydawało mi się, że jeśli jest max 60 fps to chodzi o synchronizację pionową ale już nawet odinstalowałem stare sterowniki AMD i zainstalowałem najnowsze i i nadal to samo. Nie wiem jak wcześnie wyglądało to w LoLu bo nie zwracałem na to uwagi ale tu też mam 60 fps. Tylko akurat w tej grze mi to nie przeszkadza. Pomocy Odnośnik do komentarza
ewenement Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam w csgo zmieniłem tylko opcję z pełnego ekranu na pełny ekran w oknie i fpsy wróciły do normy. Jeśli pomogłem podziękuj:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi