Creatorex Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Cześć, niestety coś musiałem kliknąć i mój profil na facebooku publikuje bez mojej wiedzy linki z jakimiś wirusami na różnych grupach oraz wysyła w wiadomościach prywatnych takie linki moim znajomym. Boję się, że to wirus na kompie, a nie tylko jakaś złośliwa apka na Facebooku, dlatego zrobiłem logi, proszę zerknąć... Edit: Dodam tylko jeszcze, że jak ktoś do mnie napisze na fejsie, to nie mogę zamknąć okienka czatu i nie widzę imienia i nazwiska tego użytkownika na pasku czatu GMER się zamyka i nie mogę zrobić logów FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
EDgar8 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 https://m.facebook.com/help/211829542181913?helpref=faq_content Odnośnik do komentarza
Creatorex Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Niestety odłączyłem wszelkie aplikacje na koncie Facebook'a a i tak dalej spam się rozsyła... to coś z przeglądarka Chrome - tam mam najwięcej problemów EDIT: Mam nowe logi, bo przeinstalowywałem Chrome, mimo poprawy (chwilowo) to widzę, że w Chromie są jakieś dziwne rozszerzenia dalej... Proszę o pomoc FRST.txt Addition.txt Shortcut.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi