Agrax Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam, Dziś chciałem zainstalować aktualizację KB2670838 do Windowsa 7 (niektóre funkcje directx 11.1 uruchamia), lecz przy próbie instalacji wyskakuje błąd 0x80070422 Myślałem, że ma to związek z zablokowanym windows update, tak jak w wątku httpx://www.fixitpc.pl/topic/19745-zablokowana-konfiguracja-automatycznych-aktualizacji/ Użyłem tej metody, by odblokować windows update, system został uruchomiony ponownie, jednak ani windows update nie został aktywowany, ani nie mogę zainstalować aktualizacji, o której jest mowa powyżej. Z góry dziękuję za pomoc Addition.txt Shortcut.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Agrax Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dobra. Już sobie poradziłem z windows update. Zablokowany był przez program sunrise seven. Informatyk, który mi system formatował i stawiał od nowa instaluje ten program i wyłącza nim aktualizacje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi