Rostov Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Witam, Mam nadzieję, że temat w odpowiednim dziale, jeśli nie - proszę o przeniesienie. Zauważyłem dzisiaj, że zamiast filmów na YT wyświetla mi się w ich miejscu białe tło. Myślałem, że to sprawa flasha, ale przeinstalowałem Adobe Flash Player oraz Macromedia Flash Player na najnowsze wersje - nic. Co najciekawsze - flash na innych stronach mi działa - gry, filmy, nawet reklamy flashowe na YT, a filmy nie. Działają także filmy z YT wklejane np. na Facebooku. Wyłączyłem też Adblock Plus w FF - nic. Gorsza sprawa, że tego problemu nie mają inni, których o to pytam - im filmy odtwarzają się bez problemu. Jedyna rzecz, jaką zmieniałem ostatnio w systemie to wczorajsza aktualizacja FF z v. 3.6.13 do 3.6.14 - ale wątpię, żeby w zaktualizowanej wersji był problem tylko z YT. Odnośnik do komentarza
Rostov Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Sprawa rozwiązana A jednak - FF 3.6.14 ma jakiś problem z YT. Po powrocie do v. 3.6.13 wszystko wróciło do normy. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rostov Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Jednak nie pomógł powrót do wersji 3.6.13 - działo się to samo. Ale znalazłem już ostateczne i skuteczne rozwiązanie problemu - dla potomnych. Należy na działającym filmiku flash kliknąć PPM, wybrać "Ustawienia" i na pierwszej zakładce usunąć zaznaczenie przy opcji "Włącz przyspieszanie sprzętowe" - działa. Teraz temat można już (chyba) ostatecznie zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi