idefikx Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam, podczas uruchamiania niektórych gier/programów wyskakuje mi błąd 0xc000007b. Próbowałem przeinstalowywanie Frameworków, C++, DirectX. Odnośnik do komentarza
Miszel03 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ten błąd świadczy o braku kompatybilności lub uszkodzeniu bibliotek Visual Studio. Skoro reinstalacja pakietu bibliotek nie przyniosła rezultatów, to drugą opcję możemy wykluczyć. Zastosuj się do Tutorial'a napisanego przez MitycznegoJeża na forum Pclab - KLIK. Odnośnik do komentarza
idefikx Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wyskakują mi pliki systemowe Windowsa. Byłoby niemądre je usuwać. Co ciekawe te pliki mają czas edycji 23:39 a w tym momencie nie robiłem żadnego update'a. Może zainstalowanie aktualizacji Windows 7 pomoże? Odnośnik do komentarza
idefikx Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Pomógł format systemu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi